Együttműködő partnereim

Trio Consort

A Trio Consort vonóstrió esküvőkön, bálokon, megnyitókon, rendezvényeken szokott fellépni. Repertoárjuk a klasszikus zenétől napjaink slágereiig terjed. Tagjai: Simon Mária, Versánszky Ildikó hegedű és Antal Botond cselló.

S hogy miért érdemes őket keresni? Az esküvőkön vendégvárás, szertartás és a vacsora alatt is játszanak. S ha elmegy az áram, ők akkor is úrrá lesznek a helyzeten!

Lindák Linda - párkapcsolati tanácsadó

Lindák Linda pszichológus, párkapcsolati coach, családterapeuta jelölt, konfliktuskezelési szaktanácsadó. Az esküvő előtt álló párokat felkészíti a házasságra, hogy a közös út évek múlva se veszítsen varázsából.

Idézet az egyik cikkéből: "(...) számtalan elképzelés, elmélet létezik arról, hogy mitől lesz jó egy házasság, párkapcsolat. Szerintem azonban egyetlen dolog van, ami nélkülözhetetlen: a tudatos döntés, hogy jó házasságban akarsz élni és ezért mindent megteszel."

Ilyen tudatos döntés az is, ha Linda segítségével készültök az előttetek álló közös életre!

Ha többet meg akarsz tudni minderről, vagy tanácsért fordulnál Lindához, keresd itt: https://www.parterapia-debrecen.hu

STUDIO-INSIDE

Ez a fotó a Studio-Inside-ben készült, felvétel közben. Kép a képben. Ha minőséget akartok, s valóban profi felszereléssel készült saját zenére vágytok, vagy egyszerűen csak közös emléket szeretnétek magatokról, álljatok be a greenbox elé. A házasságkötés így még izgalmasabb lesz és még szebb pillanatokat élhettek át együtt. De ha meglepetést akarsz készíttetni a párodnak, képet, filmet, vagy zenét, itt arra is van lehetőség.

Látogassatok el erre a honlapra: https://www.studio-inside.com/

Petrován Pál - főszerkesztő

Petrován Pál a https://www.hireink.hu főszerkesztője. Egyben televíziós szakember, montírozó-vágó. Ha egy igazán megszerkesztett, jó felvételre van szükséged, fordulj hozzá bizalommal. Neki nem a kisujjában van a honlapkészítés, - szerkesztés, és a szövegírás, hanem mind a tíz ujjával azon dolgozik, hogy a dizájn a legkifinomultabb és legütősebb legyen! Csak ajánlani tudom!

TRONKA ÉS TÁRSA TEMETKEZÉS

A társaság 16 éves múltra tekint vissza. Tevékenységük megfelelő szakmai színvonalára az egyik tulajdonos, Tronka István személye a garancia, aki a debreceni Nagyerdei Köztemető üzemeltetése során szerzett tapasztalatát a gyászoló családok szolgálatába állította.

Honlapjuk: https://tronka-temetkezes.hu/